2023-07-15 239 views
呢間糖水舖好似由我細個到而家都一直存在!屹立不倒一定有佢原因!我好似都係嚟過食一兩次咋呢日同朋友嚟呢佢食飯,想食啲有舊款式嘅糖水,而唔係雪花Feng嗰啲,所以就嚟呢度試吓,上網搵仲存在呀嘛!我哋嗌一碗傳統嘅再嗌一碗有涼粉嘅一齊食綠豆沙豆腐花唔會太甜,海大嘅數量好少嘢都食唔出未!不過簡簡單單OK嘅!雖然話佢價錢好平,但係佢都幾細碗同埋材料可以慷慨少少呢碗$34嘅自選nolo太細碗了,叫做咩都有啲可以滿足貪心寶寶嘅慾望,揀咗涼粉海底椰木瓜西瓜!甜品加西瓜真係好㗎,不過佢所有嘢嘅份量都唔多,最多就係椰奶食過之後覺得其實佢都唔係話特別平,因為佢個份量比較少

我哋嗌一碗傳統嘅再嗌一碗有涼粉嘅一齊食
食過之後覺得其實佢都唔係話特別平,因為佢個份量比較少
Type of Meal
Last Night Supper