2023-12-07
話說同朋友唔想諗食咩。。。又突然諗起尖沙咀呢間 outback 唔會太多人。。。就一行四人嚟呢到食個晚餐啦!😁😁😁Outback 梗係食過。。。味道都唔會太差。。。但真係要多人 d 先敢嚟。。。因為佢嘅份量都幾多下。。。🤣🤣🤣今次叫咗個用滙豐卡有優惠嘅豪華海陸拼盤套餐,本人感覺都幾抵有蝦,有魚,有蟹和 ribs.....都係$6xx左右。。。個蟹腳仲暖的。。。肉質鮮甜。。。都新鮮。。。其他鹹食都ok...我哋仲叫咗個 burger,不過掛住食唔記得影相。。。😂😂😂呢個跟餐送嘅 cheesecake 就麻麻......份量雖大。。。但實在偏甜。。。同埋好似放咗好耐。。。有 d 雪味。。。小朋友想食雪糕 brownie 。。。所以就叫咗個。。。不過唔係我鍾意食嘅外脆內軟嘅口感。。。我就一般。。。但小朋友當然好鍾意啦!因為有朱古力&雪糕。。。😂😂😂個 Strawberry Smoothie 都好 fresh。。。整體都算滿意!
因為有朱古力&雪糕。。。😂😂😂
整體都算滿意!