2021-11-04
佢社交平台 專頁主圖片幅圖係有壽司刺身但係入到黎係冇㗎!入到去我問過職員點解冇嘢食,問係唔係要升級,個職員就話九月之前係有然之後就話九月之後就冇,但係唔知點解仲係用緊嗰幅圖,我淨係記得我食過雞煲牛肉仲有好少量嘅丸,仲有五款點心,但係點心食咗就唔會再添,三個人食每人都食唔到個五款,要猜情尋睇吓邊個食,😢啲點心咁平我都唔知點解仲要限住人食,我當時喺度諗如果我哋分開三張枱坐係唔係每人可以有一籠點心呢?就算佢比我任食我最多咪食多一籠,真係慳到咁,做生意應該俾啲良心!我去問過職員,個職員都係黑口黑面㗎,問佢係唔係冇嘢食㗎啦?佢話出邊可以任攞嘢,出面嘅任攞嘢款式好少好少,兩三樣炸嘢,一款辣螺肉,一款辣青口,仲有少量款式嘅丸,仲有佢話QR code落單只有封門牛可以落order,但係我哋一坐低已經有點,唔知點解到埋單走都冇嚟過一次,咁樣嘅服務都唔知點解要比服務費,真心佩服呢間野個老細!自問全香港試過好多日式放題同埋自助餐放題,吸引嘅地方係多款式同選擇,喺呢度食完比起食四餸車仔麵感覺還差!入到黎好似被騙嘅感覺!完全得嬲嘅感覺,浪費咗一個美好嘅星期日!我冇諗過食蝦同埋食餃子呢啲咁基本嘅打邊爐嘢都要升級,
我去問過職員,個職員都係黑口黑面㗎,問佢係唔係冇嘢食㗎啦?佢話出邊可以任攞嘢,出面嘅任攞嘢款式好少好少,兩三樣炸嘢,一款辣螺肉,一款辣青口,仲有少量款式嘅丸,仲有佢話QR code落單只有封門牛可以落order,但係我哋一坐低已經有點,唔知點解到埋單走都冇嚟過一次,咁樣嘅服務都唔知點解要比服務費,真心佩服呢間野個老細!自問全香港試過好多日式放題同埋自助餐放題,吸引嘅地方係多款式同選擇,喺呢度食完比起食四餸車仔麵感覺還差!入到黎好似被騙嘅感覺!完全得嬲嘅感覺,浪費咗一個美好嘅星期日!我冇諗過食蝦同埋食餃子呢啲咁基本嘅打邊爐嘢都要升級,呢啲根本係好基本嘅打邊爐嘢。呢間野完全諗唔到邊一方面係有可取😹😹😹飲品有啤酒同埋普通嗰啲檸檬茶可樂咁樣,甜品有喜多郎啫喱,同埋啲椰絲糕,完全睇到老細勁想控制成本,全部都係啲平價兼唔好味嘅嘢!總括嚟講係我食放題入邊嘅經驗,呢間係我食過最差最差印象嘅一間,有時差嘅話平都可以包容,要$240一位,真係非常之唔值!如果俾我應用呢餐,我覺得只係值$90一位!