2021-03-10 2133 views
今天放假,一早已經約左早前給裁走的幾個同事食飯。他們無飛之後,已幾個月無嘢做了,做開機組,都唔知好乜好,唯有今晚我請食海鮮啦!下午預約打復必泰,都幾多人,順利完成。打完後好似暈暈地,可能唔夠瞓!跟住即刻去食番啲海鮮補充蛋白質又冇事了, 哈哈!ok講返入餐廳,嘩這裏好靚呀,花草樹木,靚女仔啱哂。今天我請,唔使客氣,今晚食豪D,食南非鮑,好Q彈大隻呀。 蒜蓉粉絲扇貝,又係超大,D粉絲吸哂D汁好味。火炙芝士澳洲龍蝦,D龍蝦蒸完再燒,加上芝士,第1次甘食。同埋一隻唔知用乜醬去蒸花尾躉魚,魚好滑,連埋D醬,又係末食過,好味。跟住有個牛肉露筍卷,原來裏面有三文魚籽的,蒸氣鍋又係末食過。跟住又再黎過梅菜蒸菜心苗,超讚!希望我D舊同事可以快D飛返啦,下次你地請,哈哈

希望我D舊同事可以快D飛返啦,下次你地請,哈哈