2019-04-13 181 views
話說呢日睇完眼,做完幾樣檢查,放大瞳孔後對眼有幾個鐘睇野會唔清,唔係講笑連路邊既陰影係咪高左一級都唔肯定🙄不過我又想試茶狼既有期間限定品,所以矇矇矓矓下照行去買,攞左野飲完全係憑感覺影左十幾張相🤪結果得一千零一張影到杯野飲係偏正,其他全部側曬,真係救命🤦🏻‍♀️▪️ 開心果奶蓋朱古力碳焙烏龍茶 💲36講返野飲,一個月前係新假期見到有預告茶狼會出呢杯,到兒童節嗰日終於出左,等到我頸都長埋🦒呢排試左好幾樣開心果產品,發現好難整得濃味,呢個開心果奶蓋亦如是,面頭有幾粒開心果,飲得出但就未算係好濃👉🏻👈🏻而認真嗒會有朱古力味,朱古力味就同碳焙烏龍茶都夾既,但都係感覺烏龍茶會比較重啲,所以整體都唔會話好甜🤔🔎 整體評分(7/10)

▪️ 開心果奶蓋朱古力碳焙烏龍茶 💲36
開心果奶蓋朱古力碳焙烏龍茶

🔎 整體評分(7/10)