2019-06-02
好耐冇食過德國🇩🇪菜!所以趁著今晚能夠與兩位朋友共進晚餐,就選擇來到沙田新城市地下呢間Beerliner German Bar & Restaurant試試😋單睇舖面既設計就感到充滿著德國🇩🇪文化氣色,相當吸引😍。秘製德國鹹豬手及德式香腸😋來到德國餐廳,食呢隻烤焗豬手當然唔少得啦!豬手加上三款不同既醬一齊食,十分香口美味😋🐷👋🏻而且呢個拼盤有三款不同既德國香腸,辣肉腸就是其中既一款,其他兩款香腸也相當好味🤤。當然個拼盤上也有德國人食左可以消膩消滯的酸椰菜,d酸椰菜食落令人感覺很開胃。而我就比較愛吃酸椰菜旁邊既一d薯蓉,可以增加我既飽肚感。總括而言,這個套餐十分豐富又能吃到德國🇩🇪既特色食物,所以黎到一定要試試😋。
秘製德國鹹豬手及德式香腸😋