2023-06-30 1565 views
見到尖沙咀帝樂-德國餐廳有半自助午餐,而且價錢一啲都唔貴,所以今日同閨蜜去享受一下🩷Lunch Menu 包自助沙律吧同一款主菜沙律吧嘅種類非常多,有各式各樣唔同嘅蔬菜、沙律、肉類,仲有粟米湯德國腸、蛋餅、炸雞、火腿、串燒雞髀菇、pizza我係一個肉食愛好者,頭盤當然全部都係肉類😆德國腸非常juicy,一口咬落去爆汁,推介芝士司華力腸,香濃嘅芝士呈溶化嘅狀態,非常邪惡🤭蛋餅內加入蘑菇及洋蔥,入口軟綿,充滿蛋香炸雞新鮮熱辣辣,外皮仲係脆卜卜,真係食唔停口雞髀菇爽口內裏軟稔,加上燒烤醬調味,大大提升咗菇類原有嘅鮮味烤安格斯西冷牛扒配薯角及時菜5成熟,牛肉味濃,口感軟稔亦冇筋,以呢一個價錢能夠食到呢個質素嘅牛扒,抵👍🏻朱古力蛋糕配芒果布丁朱古力蛋糕加入大量鮮忌廉同櫻桃,味道帶點酸,亦減低左蛋糕嘅甜度,兩者味道配合得剛剛好芒果布甸滑溜,加上芒果醬同芒果粒,一致認為非常好食📍帝樂 - 德國餐廳 (美麗華廣場) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期3樓302號舖人均消費:$200-250食物:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️

Lunch Menu 包自助沙律吧同一款主菜

德國腸、蛋餅、炸雞、火腿、串燒雞髀菇、pizza
炸雞新鮮熱辣辣,外皮仲係脆卜卜,真係食唔停口

烤安格斯西冷牛扒配薯角及時菜

朱古力蛋糕配芒果布丁
芒果布甸滑溜,加上芒果醬同芒果粒,一致認為非常好食

📍帝樂 - 德國餐廳 (美麗華廣場) (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期3樓302號舖

人均消費:$200-250