(Non-member)
今日同男朋友去北角搵朋友出黎食飯 , 出到黎搵緊野食果時 , 我朋友話呢間 ''心意屋'' 新開想試下好唔好味,果到環境都唔錯 , 因為岩岩出糧就緊係食返 d 好野 la ... haha我朋友話想食 ' 火熱羊羊pizza ' ( 因為隔離都食緊 ) , 不過我就叫左個 ' 卡邦天使麵 ' 我男朋友就食 ' 牛肋骨 ' .. 1 開始都係想食小小 , 因為都唔係 1 肚餓 , 不過 d 野食黎就就唔同晒 超正呀! 由其係個 ( 卡邦天使麵 ) .. 不過食完個麵先記得無影相-[]- ..到最後話唔係好肚餓既我 , 食晒 d 野食 -__-最後我地就食甜品 , 我地 1 人 1 樣 , 我地叫左 '' 心大軟 ,梳乎里,燉蛋 ''食完好飽 , 但都係叫多左個 ' 心大軟 ' .. 因為超好味!!!下次 1 定會再去! 太好味 la!!
我男朋友就食 ' 牛肋骨 ' ..

超正呀! 由其係個 ( 卡邦天使麵 )
.. 不過食完個麵先記得無影相-[]- ..
到最後話唔係好肚餓既我 , 食晒 d 野食 -__-

食完好飽 , 但都係叫多左個 ' 心大軟 ' ..
因為超好味!!!
下次 1 定會再去! 太好味 la!!
心大軟
燉蛋
Pizza
$100 (Dinner)
心大軟
燉蛋