聽同事介紹話銅鑼灣有間食吉列牛同咖啡烏冬唔錯,咁我同朋友收工後專誠黎拜訪一下先,佢你時代廣場後2條街附近,都幾易搵!個棟大廈都幾多食肆,因為架lift 太細,等左3部先上到去間店舖!我地差不多8點半左右到,都差不多爆場!咁岩有一檯客埋單,我地先好快有位坐啦,仲要有卡位坐!店員好細心比左2杯綠茶🍵同個menu比我地睇,我地太肚餓了,就叫左個吉列牛套餐再加2個小食!等左10分鐘左右2碟前菜小食黎先!木魚秋葵幾特別,暖暖地咁食落肚,另外,個雞軟骨餃子🥟好多汁,好爽脆既感動!主角吉列牛登場啦!😋😋😋 自助式咁放上去個細細地既鐵版上,自己鍾意幾成熟都得,肉質好嫩滑,燒到6-7成左右食最岩,佢仲配埋個wasabi 醬令個肉汁更加甜美!一啖牛一啖飯仲有一口麵豉湯!感覺超爽!最尾個咖哩忌廉雞肉烏冬送到!一大片白雪雪忌廉舖係面,以為食完會有好飽既感覺,點知將佢同烏冬攪拌,口感配搭超match,一陣陣香濃既咖哩味配爽滑彈牙既烏冬原本咁夾,雖然佢寫係小辣,但係我地一d 都感覺唔到辣!😅😅 今次同事推薦呢間餐廳唔錯!很棒!😋++++++++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️我,我會努
++++++++++++++++++++
如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️我,我會努力寫更多更好既食評比大家!😊
咖哩忌廉雞肉烏冬
木魚山葵
雞軟骨餃子
吉列牛定食
2018-11-01
$170 (Dinner)
咖哩忌廉雞肉烏冬
木魚山葵