2023-05-07 263 views
在附近工作,同事介紹黎呢度食晏 , 而且一定要試好味嘅炭燒豬扒飯, 豬扒大大件瀰漫著炭燒嘅香味,肥美多汁,蔥油及炭燒味充斥著嗅覺及味蕾, 雖然上菜比較慢 ,餐廳室內溫度比較熱而且比較多蚊,但係都值得你去一試👍。 如果你嫌豬扒飯太heavy, 都可以試下佢嘅海南雞飯都係唔錯嘅, 當然冇佢馳名嘅豬扒飯咁受歡迎。 今日試咗個冬蔭功蝦球意粉都唔差幾好味, 有興趣可以一試。 由於餐廳屬於村屋格局嘅關係,所以座位有限 ,每逢lunch time,一係訂位一係早啲去,如果唔係都要等位, 所以有同理心嘅我地,食飽咗自己都會自動自覺離座, 等在門外曬緊太陽嘅朋友可以盡早入內享用。 如想享受地道嘅泰式環境就選擇夏天去, 如果唔熱得就秋天後去🤭
冬蔭功蝦球意粉
蔥油炭燒豬扒飯
$80 (Lunch)
冬蔭功蝦球意粉
蔥油炭燒豬扒飯