位於沙田帝都酒店3 樓嘅自助餐餐廳🧚🏻‍♀️ The Palate 柏麗廳 🩷,食物、環境同限時優惠都超吸引😍! 淡雅嘅粉色系設計配上綠色植物作點綴,令人心鄺神怡呀! 胃口大開之餘仲可以影到靚相📸! 開心開心🥰! 最大嘅亮點就係即叫即煮嘅美食區🥓!當中嘅「翻本之選」當然係要食盡日本飛驒和牛🥓、即開生蠔🦪同多款冰鎮海鮮🦀、龍蝦啦🦞!今個月去可以食到法國生蠔Fine De Claire🦪,即叫即開夠晒新鮮!另外仲有多款日本刺身🇯🇵、亞洲、西式和印度滋味美食🍽️,食物款式堅多,多到我都試唔晒食唔晒! 不過熟我嘅都會知我嘅主菜係「甜品」🍰!呢到提供超過50款甜品輪流供應🙀,包括有原個蛋糕+鮮艷精緻嘅甜點🍰,花多眼亂,食到想尖叫了!📣📣最特別嘅係The Palate設有罕見嘅 Cocktail Station 🍹~ 通常D酒店都係有果汁/茶/汽水/coffee,但呢到竟然有得任飲多款 Cocktail同Mocktail🍸!啱晒酒鬼們嚟飲,飲多2杯都翻本了🤗!haha🎂生日4人book枱仲有火焰雪山送~ 實在太豐富了~🎉

🎂生日4人book枱仲有火焰雪山送~ 實在太豐富了~🎉