Hiring
$18,000-$19,000
Monthly (Negotiable)
$70-$90
Hourly (Negotiable)
$18,000-$19,000
Monthly (Negotiable)
See All 7 Jobs
2024-08-08 1118 views
又黎到假期必做既野💤就係去CAFE啦!!其實呢間真係成日都食架啦😁之前食到有d悶轉咗場,今日見到佢好似update左個餐單甘又黎試下😌🔺豪華英式早餐 $136唔該照舊‼️不嬲All Day Breakfast都係我必點既,呢個可以揀Waffle or 🥯 二話不說一定係bagel啦,口感軟熟,個包係有用牛油煎過既,好香好有咬口。仲有好耐都冇見過既茄汁豆😍有茄汁豆先係英式早餐 !! 有沙律菜有煙三文魚都算係好多配料,抵讚既係個煙肉唔係煎到好乾果隻,用黎配bagel岩岩好🤗🔺車輪牛角漢堡 $138大推呢個包呀‼️中意食牛角包或者酥皮既朋友就一定要點呢個黎試下啦😁牛肉可以自己揀要幾多成熟,車輪牛角包好酥脆,咬落好有空氣感,不過絕對飽肚呀,套餐仲有一大桶薯條,熱辣辣就最好食啦‼️套餐包black coffee同埋茶,特別既係可以order對面店既飲品即減$8,又或者可以加錢要其他店內既飲品都可以=)

🔺豪華英式早餐 $136

🔺車輪牛角漢堡 $138

套餐包black coffee同埋茶,特別既係可以order對面店[無所事事]既飲品即減$8,又或者可以加錢要其他店內既飲品都可以=)