2023-07-20
夏祭限定-蕃茄壽喜燒鍋🍅自從公司搬離左葵芳新都會,就好耐都冇食過但馬屋啦,見屯門vcity開左間,就入去過下火鍋癮🤗今次試咗佢哋嘅夏祭限定 - 蕃茄壽喜燒鍋🍅 除左可以不斷追加北海道夢之大地豚梅肉/豚西冷🐷,澳洲產長期穀飼牛🐮,丹麥皇冠豚肉,嚴選牛肉外,仲有好多新鮮嘅蔬菜同其他配料喺自助區度任加,真係令人興奮🥰講返個湯底先,蕃茄壽喜燒鍋簡直係令人眼前一亮,食落去酸酸甜甜咁,唔會太膩而且好開胃,放埋啲吸湯嘅牛肉同菜落去,連混醬都唔使混就已經好夠味😍店員勁細心,經常幫我哋加蕃茄濃汁落個鍋度,可以keep住湯底長期濃郁,唔會愈來愈淡味🥘最後一定要記住,記住留時間去瘋狂食Häagen-Dazs雪糕,四種唔同口味任揀:雙重朱古力馬卡龍、士多啤梨紅桑子馬卡龍、焦糖脆餅同芒果~每一款都好好食,打完邊邊,凍冰冰嘅雪糕擺落口真係透心涼,而且好滿足😌但馬屋屯門鄉事會路83號Vcity1樓L1-8號舖#天天飲食_屯門#天天foodies評分:8/10 #但馬屋 #火鍋 #蕃茄湯底 #打邊爐 #一人一鍋 #hkig #ilovesharefood #foodphotography #foodphotos #
今次試咗佢哋嘅夏祭限定 - 蕃茄壽喜燒鍋🍅
但馬屋
屯門鄉事會路83號Vcity1樓L1-8號舖
#天天飲食_屯門
#天天foodies
評分:8/10
#但馬屋 #火鍋 #蕃茄湯底 #打邊爐 #一人一鍋 #hkig #ilovesharefood #foodphotography #foodphotos #hkfoodblogger #foodblogger #相機食先 #一路食一路post #手機食先 #全力食 #日日食 #instafood #偽食家 #食好西 #食評 #hkfoodies #夏日限定 #蕃茄壽喜燒 #火鍋放題 #Häagen-Dazs雪糕任食 #屯門 #Vcity #壽喜燒 #黑毛和牛 #放題 #限定北海道夢之大地豚