2024-11-05
今日同朋友嚟到呢一間尖沙咀打邊爐,佢有好多唔同嘅優惠包括湯底如果喺社交平台發送貼文嘅話,就可以有免費一個雙拼嘅鍋底,呢個真係非常優惠,我揀咗麻辣湯同埋蕃茄薯仔,蕃茄薯仔真材實料絕對係餐廳自家製唔係用普通溝出嚟嗰啲味精,非常香濃,我哋都先飲咗湯再打邊爐,而家都好少餐廳會免費送鍋底我哋都真係喜出望外,另外豆腐同埋鴨血都係任食,10點前如果叫啤酒嘅話仲有買一送一,$88,仲平過喺出邊happy hour! 💡本地手切牛肉,呢個真係非常值得嘅,因為佢嘅牛肉色澤同埋賣相方便都非常靚仔,佢有少少乾冰效果,我同朋友都忍唔住即刻攞電話出嚟,牛肉嘅味道非常好食,而且口感極佳!睇得出餐廳係用高級嘅材料,而且佢嘅份量都唔少,我哋轉左一個中size 都非常大份!💡炸響鈴,餐廳係自家製即刻叫即刻炸,嚟到嘅時候仲係熱辣辣再加埋本身蕃茄薯仔香甜嘅湯底,成個味道非常好食,我本身都非常鍾意食響鈴,所以我同朋友都覺得唔差!💡炸午餐肉,打邊爐點少得午餐肉,呢一個亦都係即刻叫即刻整,可以放湯食有得即刻當小食亦都可以!非常香脆!正!💡牛舌,我哋叫咗一個細嘅份量,但係嚟到都有好多片。味道嚟講我哋都覺得合格以上,啱晒鍾意食牛舌嘅朋
💡牛舌,我哋叫咗一個細嘅份量,但係嚟到都有好多片。味道嚟講我哋都覺得合格以上,啱晒鍾意食牛舌嘅朋友,再放入麻辣湯,簡直係另一個口感!正!
💡生啤!呢度嘅啤酒非常抵飲,而且係日本嘅牌子,打邊爐加埋啤酒,簡直係絕配!啤酒充滿小麥嘅香味,鍾意呢一個牌子嘅朋友絕對不能夠錯過!兩杯$88!仲要大大杯真係冇得輸!啱晒三五知己過嚟飲酒打邊爐傾偈!