新開火鍋店,就在朗豪坊對面,有足料滋補花膠雞鍋🤩 店內走露營風⛺️,露營擺設、枱櫈等,都好有風味。新張還推出優惠套餐‼️ $680 就有包花膠雞湯底、安格斯牛小排、脆肉鯇魚片、手工韭菜鮮肉餃,還有丸類、蔬菜等,一共🔟款天氣熱辣辣,成日飲凍野,對身體都唔好,難得可以嘆住冷氣,品嚐暖胃又養生的花膠雞鍋。 湯底真材實料,夠哂濃郁,充滿膠質,半隻雞肉質軟腍入味😌 一定要先飲咗湯才放其他配料。套餐內的牛小排亦不馬虎,嫩滑而且入口即溶。 脆肉鯇魚片鮮甜爽脆又無骨。 還有必食手工韭菜鮮肉餃,皮薄餡料飽滿,味道香濃,肉汁豐富😍 我覺得這個套餐適合二至三位用,每人平均都是廿百幾,好抵食!新張優惠還送即叫即炸饅頭一客

天氣熱辣辣,成日飲凍野,對身體都唔好,
花膠雞鍋

套餐內的牛小排亦不馬虎,嫩滑而且入口即溶。
安格斯牛小排
脆肉鯇魚片鮮甜爽脆又無骨。
蓮藕片

新張優惠還送即叫即炸饅頭一客
水晶粉
花膠雞鍋
蓮藕片
炸饅頭
  • 花膠雞湯(半隻)
  • 即炸饅頭
  • 手工韭菜鮮肉餃