2022-06-12 158 views
我家的”歐巴”💁🏼最近沉迷韓劇成日都話要食韓式炸雞,今日早收工就帶佢嚟科學園食韓餐😉因為呢到可以電子消費免泊車費,地方闊落環境舒服👍🏻🧀芝士排骨鍋 $318滿滿一鍋芝士🧀好香濃,芝士控必點,熱鍋等芝士溶化後店員會幫你剪好排骨,服務夠貼心!🦴排骨好軟淋鬆化,加埋熱辣辣芝士拉絲又香又滑,鍋邊仲有炸雞腿肉、紫菜粉絲卷、紫菜飯、芝士粟米同韓式餃子,每款小食都好吸引😍🐤原隻炸雞 莎莎菠蘿醬x洋蔥芝士 $143份量十足!莎莎菠蘿醬係新口味,有原片菠蘿,加上醬汁酸酸甜甜帶有水果味,非常Juicy,食多兩件都唔會滯💯洋蔥芝士口味🧅洋蔥味好出夠惹味搭有小小芝士香,炸到脆卜卜,一次過享受2種口感❤️我哋估唔到兩個份量都咁大,足夠4個人分享🤣最後店員好好幫我哋用錫紙包好再放入個紙盒俾我哋打包拎走🤗包裝非常專業,原來係觀塘駿業街有間外賣專門店,所以會包裝得好好,唔怕啲醬汁流到周圍都係👏🏻👏🏻👏🏻

🧀芝士排骨鍋 $318

🐤原隻炸雞 莎莎菠蘿醬x洋蔥芝士 $143