2024-08-14
蟹膏蕃茄湯檬 $70好似好多人點😎入到去張張枱都有一碗咁!佢唔係平時食開嘅茄湯,而係比較深色,比較酸嘅!好開胃👍🏼我地仲加咗加蟹膏,好好食呀!咸咸地好鮮味,好似加咗蛋白入去,令佢更加硬淨,同時又勁索湯😝越式法包 $60好好食!法包好脆!!入面亦都好豐富,有扎肉,腩肉,肉鬆,酸菜,青瓜,蘿蔔,蔥!口感十足!!一定要襯熱食😍越南香茅雞翼5件 $38甜甜地!烤到唔算好lone👍🏼好食!!牛油果沙冰 $38必點!!!!以往喺深水埗分店已經出晒名,今次黎到當然係必點啦!!好Rich🥹好滑!完全好似食緊雪糕一樣🥹👍🏼👍🏼👍🏼世一!班蘭糕 $15班蘭味好香好濃!入面有綠豆蓉又幾特別咼!!芒果糯米卷 $38嗌嘅時候,剩返3份!即刻落單留起佢🤭無令我失望,芒果係超!級!甜!!!仲要勁juicy!!!一份好彩有2舊🥺👍🏼👍🏼
蟹膏蕃茄湯檬 $70
越式法包 $60
越南香茅雞翼5件 $38
甜甜地!烤到唔算好lone👍🏼好食!!
牛油果沙冰 $38
班蘭糕 $15
班蘭味好香好濃!入面有綠豆蓉又幾特別咼!!
芒果糯米卷 $38