2023-06-19
Score 分數: 70對於Cafe,相信大家唔會陌生,點都試過幾次嘅。咁大家還記得以前嘅Cafe點解咁受歡迎嗎?當時大家點解咁鐘意去Cafe呢? 我個人之見就覺得因為可以一大班人玩遊戲,又可以有個地方食下野,飲下野,任坐。斯斯文文中帶d狂野都得,但大叫就唔得。而為左解決唔比人大叫,終於社會顯生出party room(好痴線嘅諗法,但可能啱架~)。Cafe vs Party Room,你又會點選擇呢? 當然Cafe 都有好多粉絲嘅,不過不能否認,Party room的確搶左唔少Cafe 嘅客。包括之前排晒隊嘅旺角Cafe。依家Cafe要突圍而出,就要變打卡勝地,不論環境裝修,食物放置嘅美感,樣樣都好講究先可以吸引到客。講下主角先,差d妹仔大過主人婆,講其他野還多過間Cafe。今次同大家介紹返這間Cafe,點解呢?因為佢嘅野食,講堅嘅: 幾好食!可惜之處就係個環境差左少少,位又窄,設備舊。咁環境差左D,所以,有點被遺忘嘅感覺出現。總結:其實都不防可以試下架~
總結:其實都不防可以試下架~