2018-06-16 51 views
又嚟到呢條金巴利街搵食😎 呢間餐廳畀我感覺真係好韓風,一入到去已經俾佢強勁嘅韓國音樂節拍吸引住🤣今次嚟到,梗係要試下佢哋嘅韓國罐裝飲品,特別係啲咁熱嘅天氣,點都要gur一gur佢😎呢個海鮮薄餅真係好大分,而且煎得外脆內軟,配料亦都非常之豐富,十分飽肚😋呢個韓式泡菜芝士拉麵,佢個拉麵軟硬度非常之q彈,而且撈埋啲芝士真係可以拉到少少絲嫁!而且有埋生雞蛋,個湯底好香濃, 辣味十足😁一場嚟到梗係試下佢哋個芝士拉絲pizza,我地揀咗蒜香雞肉,雖然蒜香味同埋芝士味唔算好突出,但一拎起嘅時候,見到啲芝士拉絲,真係好吸睛好滿足😯😯最後叫咗個海鮮湯同魚糕湯嘅一人火鍋,話就話一人,但其實佢真係非常之多,建議有兩個人或三個人以上先好叫呀。而且啲配料可以畀你自己另外加錢叫😬