2021-04-15
最近調左去粉嶺附近番工,lunch time特登行左去聯和墟個邊覓食,見到呢間裝修咁吸引,價錢都唔係太貴,就入去試一試🐥~~~~~~~~🍔安格斯牛肉漢堡 $98🍔我同朋友一齊叫咗一份漢堡同一份意粉黎share~漢堡有配埋沙律同薯條,份量適中,漢堡扒肉質都幾嫩幾Juicy🙆🏼♀️不過薯條就竟然唔係熱上,食落重少少凍,有啲失望🤔🍝三重芝士焗肉醬意粉 $68 🍝呢個意粉就有驚喜,個名叫三重芝士,芝士份量落得超多,超厚一層鋪喺肉醬上面😱意粉麵體我中意偏硬既,佢既硬度都岩岩好🐥整體味道唔錯,係食到後面芝士太多可能會好膩,嗌杯凍嘢飲一齊食就會好d⛄️Lunch time來講,呢間唔算太多人,唔係幾洗等位,入面都坐得舒服👼🏻只係價錢方面係個區來講偏貴少少,間唔中食下都唔錯☺️☺️🙆🏼♀️~~~~~~~~味道😋:7/10價錢💰:6.5/10服務💁🏻♂️:6.5/10環境🪑:7/10
~~~~~~~~
🍔安格斯牛肉漢堡 $98🍔
🍝三重芝士焗肉醬意粉 $68 🍝
~~~~~~~~
味道😋:7/10
價錢💰:6.5/10