2021-12-08
之前未嚟過,第一次你就食生日飯。一直都聽聞聚福樓喺屯門好高評價,但食完就好失望,因為只係裝修好靚 風格精緻好適合打卡,但係食物性價比低….食完發現呢間餐廳嘅定位其實係酒吧餐廳,主要叫杯酒加小食 傾吓計,不過!不過佢啲酒都麻麻哋,唔係杯杯得……😮💨算係好飲嘅cocktail 超普通冇乜特別 唔信你試吓但係想喺度特別多謝當晚嗰位侍應姐姐,我倒瀉咗杯酒 佢好細心清潔完,最後仲比多杯我🥺雖然唔好飲 但係都多謝佢🙏🏼好有禮跟住講吓啲嘢食 基本上全部都好失望…..或者咁講,定位係酒吧餐廳的話,大家唔好對食物出品太高期望😂分量細,薯條好淋 + 魚手指唔好味$78原來係CP雞翼,仲要咁細份😵💫嬲冇乜蟹肉嘅蟹肉意粉,味道正常黑松露意粉 素食嘅,最正佢煮意粉時唔落鹽 所以個粉無味,後期煮緊意粉再落鹽 但係搞唔勻 一忽忽好鹹🥲驚嚇之作😂超低性價比咩意思呢?話明Paella海鮮飯 但係只係普通炒飯底加洋蔥辣肉腸,上面啲海鮮質素差,然後成個飯超級細,驚嚇位係塊豬扒!做乜加豬扒啫?加還加 仲要好難食…塊豬扒又乾又無味,最後變得九唔搭八一貫餐廳有嘅問題,牛扒唔香,煎到肉質乾柴,根本唔識煎扒🤷🏻♂️比完錢真係好失
算係好飲嘅cocktail
超普通冇乜特別 唔信你試吓
分量細,薯條好淋 + 魚手指唔好味
$78原來係CP雞翼,仲要咁細份😵💫嬲
冇乜蟹肉嘅蟹肉意粉,味道正常
驚嚇之作😂超低性價比
比完錢真係好失望,咁樣嘅價錢如果真係想食好嘢,可以去V city天魔試吓威靈頓牛柳,或者一田買塊牛扒 返屋企開YouTube學下點樣煎仲好過