2021-05-06
經過咗咁多次之後,終於搵到機會拉埋阿妹一齊try try有得自己係石板燒嘅Medium Rare Steak!menu有好多款牛,有選擇困難症嘅我地真係揀咗陣先決定到食咩🤣係門口落完order俾錢,就可以入去坐住等。坐低無耐就已經可以出去攞餐🤣基本上店員會燒到要求嘅生熟度,攞到埋位就可以即刻開餐!.係出面睇都唔覺原來入面都幾闊落🤣🌟牛柳300g+汽水、沙律、白飯set (蒜油)依個set真係一見到就wow咗聲😂 好 大 舊真係完全唔怕會唔夠飽識食嘅緊係嗌三成熟啦!一切開見到入面仲好粉嫩,肉質鮮嫩,完全唔韌鍾意食生啲嘅完全no problem,食食下想食舊熟啲嘅又可以切開攤係塊石板上燒,方便晒鍾意食唔同生熟程度嘅人一齊share🥰🌟後腰三角肉300g+汽水、沙律、白飯set(蒜油)另外見到後腰三角肉好似無試過,就緊係order埋黎try try啦🤣相比起牛柳就更重牛味,更有咬口鍾意重肉味嘅,絕對推介後腰三角肉!因為塊肉真係好厚,入面相對比較生如果要達medium rare熟度就要比少少耐性係石板度燒多陣喇🤣順帶一提,張檯上有放唔同醬汁。特別推介柚子汁🌟燒到熱辣辣嘅肉配柚子汁真係越食越開胃
係門口落完order俾錢,就可以入去坐住等。
坐低無耐就已經可以出去攞餐🤣
基本上店員會燒到要求嘅生熟度,攞到埋位就可以即刻開餐!
係出面睇都唔覺原來入面都幾闊落🤣
🌟牛柳300g+汽水、沙律、白飯set (蒜油)
依個set真係一見到就wow咗聲😂 好 大 舊
真係完全唔怕會唔夠飽
識食嘅緊係嗌三成熟啦!
一切開見到入面仲好粉嫩,肉質鮮嫩,完全唔韌
🌟後腰三角肉300g+汽水、沙律、白飯set(蒜油)
相比起牛柳就更重牛味,更有咬口
鍾意重肉味嘅,絕對推介後腰三角肉!
因為塊肉真係好厚,入面相對比較生
順帶一提,張檯上有放唔同醬汁。
特別推介柚子汁🌟
燒到熱辣辣嘅肉配柚子汁真係越食越開胃,唔會因為啖啖肉就食到膩。