之前係新蒲崗食過覺得個甜品唔錯~ 就再次泥荃灣呢間食~ 牛油蜜糖芥茉鍋燒黑椒炸雞 x 芝士泡菜野菜蕃茄鍋燒炒飯@93幾鐘意個飯(๑>◡<๑),有好重既芝土同蕃茄味, 加埋少量既泡菜撈食落口好開胃黑椒炸雞新鮮即炸好脆雞又唔會太硬身, 仲可以黑少少蜜糖芥茉, 醬料組合match! 壽喜燒鍋煮美國牛肉 x 芝士龍蝦鍋燒炊飯@93汁煮牛肉入面多洋葱同粉絲, 牛就就好似少左啲, 但鹹度適中, 汁料都多; 龍蝦炊飯真係好幾重既龍蝦味, 不過可能飯完濃啲既芝士蕃茄鍋, 味道相對會淡啲~ 冲繩天婦羅拼盤 (冲繩紫薯春卷 黑椒炸脆雞 蕃薯條 洋葱蓉圈) @48一次試灑四種炸物係滿足(*^^*)~冲繩海鹽冬甩雪糕哈我覺得最好食都係個甜品! 冬甩雖然飯落口係有少少鹹淡味但一加埋個雪糕就變成perfect match!
之前係新蒲崗食過覺得個甜品唔錯~ 就再次泥荃灣呢間食~

壽喜燒鍋煮美國牛肉 x 芝士龍蝦鍋燒炊飯@93

一次試灑四種炸物係滿足(*^^*)~

冲繩海鹽冬甩雪糕
冲繩海鹽冬甩雪糕
2021-05-15
$100 (Dinner)