2025-01-28
近來發現牧羊少年有一個套餐勁抵食,只係$400鬆少少,就已經有一個小食🧆、兩個主菜🍝、兩杯飲品🍹、同埋兩個甜品🍨!呢一個就係<與你分享2人套餐> $428‼️小食有勁多勁吸引嘅選擇,揀完一輪決定要照燒汁煎乾蒜美國牛柳粒🐮,初時以為應該只係得幾粒,點知上枱差唔多有15粒,仲要係每粒都好大粒,牛味濃郁,又唔會太韌,勁高質!主菜我哋就揀咗俄式牛仔柳意大利粉🍝 同埋 慢煮 BBQ 醬美國豬肋骨伴薯條普羅旺斯燉菜🐷,牛仔柳意粉牛味又係勁濃郁,好好食,勁推薦😍😍 豬肋骨都醃得好入味,一樣好出色!OMG,點解一間餐廳嘅嘢食可以又抵食又好食!🤩🤩飲品方面,一樣有勁多選擇,但係作為鍾意飲台式飲品嘅我,首選一定係芝士奶蓋系列,所以一次過就試晒芒果茉莉茶忌廉芝士奶蓋🥭 同埋 冰梨無花果白桃烏龍芝士奶蓋 🍐,兩杯嘅生果味道都好真,仲略略食到小小果肉🉐🉐最後仲有甜品作結,餐廳都幾抌本,提供嘅甜品竟然係Häagen-Dazs 雪糕杯!😝😝