部屋咖啡室

homemadecafe
2023-08-03 153 views
上網見呢個Cafe環境食物睇錯唔錯,就book咗嚟慶祝朋友生日🎂一去到佢就話無位俾我哋,要去隔離間房坐,4個人坐喺張10人枱同人分枱,感覺極差,後來有一枱4人枱空咗出嚟先有得調返張細枱😥我哋叫咗個4人餐($758)加一個小食($55),一開始見到沙律🥗嚟到都覺得正正常常,但係之後嚟咗嘅飯同意粉就真係唔掂☹️黑松露意大利飯用一個細鐵碗裝住,一睇以為係二人份量,最後一人只食得嗰兩三啖🤨味道也十分普通🫣之後嚟嘅卡邦尼意粉啲意粉癡埋一嚿,口感頗差😣,只有數片煙肉和磨菇配料,又係一人兩三啖就食晒,一睇餐牌單點要成$135,真係極之唔抵,最後嚟嘅Pizza🍕雖然份量適中,但味道好一般😞而整體上價錢與食物質素和份量完全不成正比,食完四個人都唔夠飽要去第二度食過🥵Cafe好多時都收服務費,但佢哋嘅服務態度真係好惡劣🫣 點餐方面佢已經要求我哋用畫版落單,再行返去原本間房比佢,勘水要我哋自己行去勘(仲又要行返過去原本間房),換細枱嗰陣又要過去叫佢,除咗送餐過嚟真係唔知服務咗啲咩,真係好意思收服務費😔希望大家唔好中伏🙈旺角附近應該有好多更好嘅cafe選擇

希望大家唔好中伏🙈旺角附近應該有好多更好嘅cafe選擇
卡邦尼意粉
黑松露意大利飯
2023-07-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$227.25 (Dinner)
Celebration
Birthday