2024-05-27
今次book 左個$198一位嘅午市鐵板燒套餐🎉首先入去到侍應哥哥好好禮貌咁帶左我地入坐👍🏻環境黎講就係一間正常鐵板燒嘅餐廳😃咁跟住就講下野食:一開始上左兩個前菜分別係蟹肉蒸蛋🦀同沙律🥗個蒸蛋都幾多蟹肉同埋幾甜有少少出乎意料🫢至於個沙津就冇咩特別啦😂之後就上左燒野菜配燒銀鱈魚🐟野菜加左牛油燒好好食🤤銀鱈魚都好新鮮配埋佢個醬好好味😋不過略嫌份量可以多少少🤏之後比左$100加個A5和牛薄燒🤩牛肉食落入口即溶😍個火候控制得岩岩好😎之後再上左份刺身同卷物,呢2份對我黎講都係正正常常但可以填飽d個肚😂👍🏻最後上埋個炒飯😃個炒飯都炒得唔錯👍🏻食落粒粒分明同埋幾香😚最後個豆腐雪糕好香豆味🤫好想encore 多份呀🥹Overall 黎講$198食到一份鐵板燒其實都好抵🫰🏻所以都預左食材唔會係好高級🤫但可以係呢種食材做到不錯嘅味道都算不錯啦👍🏻加上佢嘅服務都幾好,會不斷幫你加茶同幫你收碟🤓但佢嘅上菜順序應該上錯左比我地😂應該要上曬刺身、湯同卷物先上主菜🥲呢方面可以再做好少少🤏但呢間嘅性價比對我黎講係幾高嘅餐廳🫢會係我如果想平平地咁食個鐵板燒嘅好選擇😋味道:7.5/10價錢:8/10服務:7.5/10環境
最後上埋個炒飯😃個炒飯都炒得唔錯👍🏻食落粒粒分明同埋幾香😚
最後個豆腐雪糕好香豆味🤫好想encore 多份呀🥹