2022-04-06
依家習慣咗買外賣返屋企食,放工嗰陣見到呢一間餐廳做緊外賣9折優惠🤩仲有抗疫套餐可以叫😍超級抵食😜🥢泰式金不換牛肉炒河 $63抗疫套餐包飲品,加$10仲可以有一份小食🥳小食我就叫咗脆卜卜春卷😜河粉炒到好夠火喉鑊氣😙有著正宗嘅泰國風味😋佈滿著金不換新鮮嘅香味😌牛肉肉質細緻,口感結實有嚼勁😙🥢二人A餐 $198 配2碗白飯🌟脆卜卜春卷炸到熱辣辣,外脆內軟😜點配埋泰式辣醬,真係非常惹味😍🌟彈彈牙魚餅外賣拎到返屋企仲保持到溫度☺️炸過仲聞到好香啲魚肉味😍十分彈牙😝😝🌟青咖喱雞咖哩椰香味道濃郁,配料十足😙蔬菜、豆角同雞肉份量都幾多😌配埋附上嘅2碗白飯,咖哩拌飯真係食到好飽肚😋🌟圍威喂!炒金邊粉金邊粉口感爽身又唔會太油膩,雖然係外賣,但應有啲配料都應有盡有,花生碎、青檸、蛋網都有齊😛金邊粉唔會炒到好碎,長度啱啱好,真係炒得好香口,好食到冇得頂😜🥢越式蒜蓉牛油雞鎚 $65牛油雞鎚賣相已經好吸引😙炸到金黃色但食落去嘅口感唔會好油膩😋配上附上嘅越式醬汁,真係令人垂涎三尺🤤🤤🤤忍唔住食完一隻又一隻😛
🥢泰式金不換牛肉炒河 $63
🥢二人A餐 $198 配2碗白飯
🌟脆卜卜春卷
炸到熱辣辣,外脆內軟😜點配埋泰式辣醬,真係非常惹味😍
🌟彈彈牙魚餅
🌟青咖喱雞