2023-01-20
一開始係比佢嘅門面吸引入去😂因為實在太搶眼喇!🤣但食完之後令我想再食多次嘅就一定係佢嘅味道😋😋枱面上已經準備咗唔同嘅日式醬料,就算同枱唔同人有唔同口味都冇問題👍🏻我哋兩個係叫咗兩個唔同嘅套餐,一個叫咗日本和牛,一個叫美國牛小排,最抵嘅係可以用50幾蚊嘅價錢再加添一份和牛,最後仲叫咗個甲羅燒😋二選一一定係叫日本和牛,油脂分布好均勻,入口即溶,超級好食,完全唔似只係賣二百幾蚊,仲要有飯同埋小食附送,仲可以俾你揀少飯,啱晒女士可以食少啲飯食多啲肉🤪🤪另外甲羅燒撈紫菜飯食又係一流。小食方面加咗個泡芙,都係平時食開嗰隻日本泡芙,但只係加兩蚊,真係超值!仲要好貼心,每人都會有一杯水,係熱飲杯嚟嘅,隨時可以拎佢嘅綠茶粉嚟沖茶飲,或者自己係水機加水,真係抵讚👍🏻最後兩個人食咗咁多嘢都係$500,性價比真係極高,位置又方便,一定會再嚟過!