2019-03-24 165 views
訂左七點話要八點半還枱,去到就發現好多人都係咁所以我諗真係幾受歡迎。叫左兩個小食雞軟骨同鵪鶉蛋,雞軟骨好少失敗嘅其實但係鵪鶉蛋真係好難得好驚喜!燒到個面有啲咬口,內裡蛋黃唔會乾之餘超濃蛋味,粒粒都係!😭驚喜到喊!見神奇炒麵仲要第二代個名咁把炮就叫左,神奇就未稱得上但係都好味嘅。有啲咖哩味而且個麵嘅軟硬度岩岩好,唔會乾又唔會油。料就好足呀菜同豬腩片都唔孤寒。明太子雞蛋卷係主打菜式,入面啲明太子係冇手軟呀成個口都係,鹹香仲加啲辣味充斥住成條脷呀!蛋亦整得好好唔會太熟所以好軟滑。所有熱食整體黎講全部都係熱到出煙咁上碟,睇得出係即叫即整即出菜。同朋友最後唔夠喉,叫左份大拖羅刺身。點知係敗筆因為有筋,其實肉質好好因為會入口即溶,令到條筋就更突出😅😅但食物價錢真係唔貴,但每樣都咁好食,所以一定會encore!!!
香酥雞軟骨
醬油燒青海苔鵪鶉蛋
神奇炒麵(第二代)
明太子雞蛋卷
大拖羅
Type of Meal
Dinner
香酥雞軟骨
醬油燒青海苔鵪鶉蛋
神奇炒麵(第二代)
明太子雞蛋卷
大拖羅