2022-11-10
好人無去開太古呢頭, 見呢間小店都幾多人食, 就試一試!二人餐只係$338, 岩晒懶人唔洗揀~首先可以揀小食拼盤, 本身以為揀2款, 點知原來係3款! 真係超大碟!我地揀左蝦餅, 蝦多士同埋雞鎚, 個蝦餅雖然薄薄地, 不過好彈牙, 好好食!蝦多士都好鬆化, 雞鎚好辣不過好惹味!沙律係餐包埋既, 有大樹波羅, 好少係沙律上面出現, 好SURPRISE, 個沙律汁酸酸甜甜好開胃!主菜方面我地揀左炸雞脾配椰漿飯, 個炸雞脾超大隻, 炸得好香脆, 入面仲有汁既, 椰漿飯除左好香椰漿味, 仲有一陣班蘭味, 所以比平時既好食!另1款我地揀左沙律, 其實食完個拼盤已經好飽, 呢個沙律都係好清新, 雞胸亦都好大件!!飲品我地試左FRUIT PUNCH同埋呀參梳打, 飲落好似山渣, 酸酸味味~甜品本身想試咖央多士不過賣晒 試到最後一份糕點, 好香班蘭味, 都好好食!
好人無去開太古呢頭, 見呢間小店都幾多人食, 就試一試!
二人餐只係$338, 岩晒懶人唔洗揀~