冬天又要打邊爐了🍲 今次揀左三樓呢間,唔洗排隊撘lift的,同埋成層勁大間!容易d有位🤣今次食嘅係B餐雞煲+牛板腱+海鮮,火鍋放題一開始就送咗一籠點心,雖然有啲格格不入😂 但質素都OK👌🏻 然後就嚟咗一個份量超大嘅雞煲😳😳 應該係一隻雞嘅份量,初初以為兩個人食會比半隻雞左右。我哋淨係叫咗小辣,好惹味😋😋 食到一半左右就開始加湯,雖然可以叫店員幫手加,但其實周圍都有湯壺,自己家都好方便,所以我哋每次都係有需要嘅時候就出去拎湯壺👌🏻用QR code電子下單,啲嘢食都黎得好快,同埋好多嘢都可以逐件嗌,試咗覺得啱食先至再加份量👍🏻嘢食就唔逐樣講啦,但係質素都幾好,特別係蠔!男朋友encore左好多次,雖然係冰鮮,但係食落好有蠔味!同埋肉嘅質素都唔會因為叫多幾次而影響,每次嚟嘅份量同埋質素都差唔多,各類嘅牛肉都有牛味,睇返自己想食咩質地👏🏻 豬肉都唔差,幾爽滑🐽 另外重點一提,呢度竟然有玻璃樽維他奶,仲要係用熱水座暖住!🤩🤩 我真係超開心呀!即刻開返先來飲啦😎 不過呢度嘅飲係唔夠個樽長😂🥲 所以每次飲完都要拎返支飲管出嚟,如果唔係會跌咗落去😂另外呢個鳳梨烏龍茶我都幾推薦,之前喺出面一間居酒屋食嘢
今次食嘅係B餐雞煲+牛板腱+海鮮,火鍋放題

另外呢個鳳梨烏龍茶我都幾推薦,之前喺出面一間居酒屋食嘢時候發現到,呢度係任飲,好抵呀🤓

最後都雪糕,我哋都覺得雪糕機嘅蜜瓜味雪糕,好食過杯裝雪糕🍦 因為連個筒都好脆好好食😋
總括而言,一人二百幾蚊,又食到雞煲又可以任打邊爐,仲要有海鮮又蠔食,真係幾抵!無論係情侶定係一大班朋友都好啱上嚟~
環境:💛💛💛💛
服務:💛💛💛💛
推薦:💛💛💛💛

緣聚鮮鍋 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心3樓