2021-10-16 625 views
#性價比高之食堂 #食好西.之前介紹過中環區有間叫廿一堂性價比高之食堂佢旁邊仲有間食蛋包飯比較出名的所以我今次就去咗試啦~.揚食屋📌中環士丹利街33號地舖.揚食屋坐位比廿一堂少但都好寬敞,好舒服架!(唔好意思,今次無咩影環境⋯⋯).♦️我點咗 #日式芝士漢堡扒五目蛋包飯 🧀🥩🥚🍛嘩⋯⋯佢個漢堡扒真係超厚但佢唔會煎到好乾,仲好juicy呀!而且食到中間,佢有芝士🧀夾心啲芝士好香濃好正呀~不過對於女士嚟講呢個午餐係非常邪惡同埋會好full呀~我係捧住個肚走呀~.佢仲有 #蜜桃茶 🍑, #蘋果汁 🍎 或者 #日替餐湯 3選一架~當然都有 #大福 送呀~.整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣🟣服務:🟣🟣🟣🟣環境:🟣🟣🟣🟣🟣地點:🟣🟣🟣🟣🟣.總括嚟講,揚食屋係一個唔錯嘅午餐選擇好食又飽肚!!!••••••••••••••••••••••••••••••@HomuriceHK••••••••••••••••••••••••••••••.#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #6B29 #揚食屋 #日式美食 #中環
#性價比高之食堂 #食好西
之前介紹過中環區有間叫廿一堂
性價比高之食堂
佢旁邊仲有間食蛋包飯比較出名的
所以我今次就去咗試啦~
揚食屋
📌中環士丹利街33號地舖
揚食屋坐位比廿一堂少
但都好寬敞,好舒服架!
(唔好意思,今次無咩影環境⋯⋯)
♦️我點咗 #日式芝士漢堡扒五目蛋包飯 🧀🥩🥚🍛
嘩⋯⋯佢個漢堡扒真係超厚
但佢唔會煎到好乾,仲好juicy呀!
而且食到中間,佢有芝士🧀夾心
啲芝士好香濃好正呀~
不過對於女士嚟講
呢個午餐係非常邪惡
同埋會好full呀~
我係捧住個肚走呀~
佢仲有 #蜜桃茶 🍑, #蘋果汁 🍎 或者 #日替餐湯
3選一架~
當然都有 #大福 送呀~
整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣🟣
服務:🟣🟣🟣🟣
環境:🟣🟣🟣🟣🟣
地點:🟣🟣🟣🟣🟣
總括嚟講,揚食屋係一個唔錯嘅午餐選擇
好食又飽肚!!!
@HomuriceHK
#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #6B29 #揚食屋 #日式美食 #中環美食 #香港美食 #大小帳 #互追 #followforfollow #hk