公司剛剛搬來屯門, 正在頭痛中午食咩中, 經商場見到有間店外面好多人! 好奇去睇下, 好有日本FEEL! 就決定試下, 等了15分鐘就有位, 入到去牆上畫好Q日本武士公仔, 好可愛!! 店員送來餐牌後發現好多嘢食, 樣樣都好吸引, 但驚食唔晒! 店員見兩人正在頭痛中, 就建我們試人氣飯及意粉!! 於是點了一個咖喱豬扒飯,糖沁蛋肉醬意粉及炸雞翼及炸雞,.炸豬扒外皮勁脆咬落去肉質超軟及多汁, 配好Q彈米粒及辣辣地咖喱汁, 真好好味!! 見同事食肉醬意粉都好好味, 同事分少少我試, 好味唔似其他店意粉太硬或太軟, 剛剛好再加上醬汁及肉碎紅蘿蔔粒, 真的好味道!再試小食外脆脆內雞肉多汁嫩滑, 加特製調味料, 真好味!!埋單後同事話明天再來, 要試其他食品, 真回味!!

再試小食外脆脆內雞肉多汁嫩滑, 加特製調味料, 真好味!!

埋單後同事話明天再來, 要試其他食品, 真回味!!