2018-12-02 305 views
前排好hit一碗魚生飯配好多好多刺身有唔同舖頭都有做類似既嘢 而爆丼丼係其中一間 今晚一於去會一會佢晚上7點零 唔算好多枱客 未嚟之前已經諗咗一定要食魚生飯所以鎖定咗食北海丼💲138有三文魚、油魽魚、劍魚(腩)、帆立貝(帶子?)、拖羅碎(蓉)同三文魚籽而佢亦會奉送面豉湯或者汽水+💲5而友人就決定叫四重爆丼💲208裡面有爆量海膽、拖羅碎(蓉)、帆立貝(帶子?)、三文魚籽首先上咗2碗面豉湯,個人唔太中意,覺得好咸 好似倒咗好多豉油落去咁😐而裡面都係豆腐同海帶 冇乜特別是晚主角一登場💁🏻‍♀️北海丼份量係每種魚各2塊但厚切😍 一啲都唔吝嗇!仲會好貼心咁比個碗仔你裝啲魚生過去擺唔洗阻住你慢慢品嘗啲魚生好新鮮 因為厚切關係啖啖肉而劍魚其實係劍魚腩嚟 中意食既人會好中意 唔中意既人會覺得好oily anyway 呢個飯 絕對係抵食!呢個價錢食到6種魚生仲要份量唔係小 💯✔️好食度😋😋😋😋😋是晚主角二 四重爆丼而友人既四重爆丼完全係冇「揸流攤」差唔多半板海膽上碗 而海膽仲要好鮮甜一啲苦澀味都冇 真係不得了~以呢個價錢嚟講尚算抵食!好食度😋😋😋😋😋Overall嚟講 服務態度、環境、食物新鮮度都好高評價
前排好hit一碗魚生飯配好多好多刺身
有唔同舖頭都有做類似既嘢
而爆丼丼係其中一間 今晚一於去會一會佢
晚上7點零 唔算好多枱客
未嚟之前已經諗咗一定要食魚生飯
所以鎖定咗食北海丼💲138

而佢亦會奉送面豉湯或者汽水+💲5
而友人就決定叫四重爆丼💲208

裡面有爆量海膽、拖羅碎(蓉)、帆立貝(帶子?)、三文魚籽

而裡面都係豆腐同海帶 冇乜特別

是晚主角一登場💁🏻‍♀️
北海丼

份量係每種魚各2塊但厚切😍 一啲都唔吝嗇!

仲會好貼心咁比個碗仔你裝啲魚生過去擺
唔洗阻住你慢慢品嘗

啲魚生好新鮮 因為厚切關係啖啖肉
好食度😋😋😋😋😋

是晚主角二 四重爆丼

而友人既四重爆丼完全係冇「揸流攤」
差唔多半板海膽上碗 而海膽仲要好鮮甜
一啲苦澀味都冇 真係不得了~
以呢個價錢嚟講尚算抵食!
好食度😋😋😋😋😋
Overall嚟講 服務態度、環境、食物新鮮度都好高評價 唯一美中不足係個面豉湯
Type of Meal
Dinner