2023-05-26 310 views
好食先推介系列環境🌟🌟🌟🌟餐廳內貼滿日本動漫海報,有灌籃高手和蠟燭小新等,都是我愛的動漫😍,動漫迷不要錯過!還邊吃燒肉邊到聽到日文歌,充滿身置日本的氣氛❤️食物🌟🌟🌟🌟有兩個set可以選擇,分別是普通的$298和日本和牛放題$598咁我就揀咗$298放題,再加咗$38有澳洲和牛任食 我差唔多每款肉都點黎試,我發現澳洲和牛最好食 😋所以大家唔想浪費quota記得集中食和牛👍🏻,五花肉也不錯,除了牛外其他配菜海鮮類都好新鮮,八爪魚,大蝦,清酒煮蜆,鳳梨等,熟食方面:吉列蝦,芝士年糕和炸香蕉都值得一試,甜品🌟🌟🌟🌟雖然款式種類不多,但十分驚喜同出色😍,有得燒棉花,好正😊,仲有佢個朱古力布朗尼真係好好食,都話甜品係女人另一個胃,我明明已經好飽啦,仲食得落四件🤤仲有泡芙都好好食🤤,所以溫馨提示,大家記得留個胃食甜品😋諗返起都舔舔脷😋
好食先推介系列
環境🌟🌟🌟🌟