2023-08-12 35 views
這間火鍋放題性價比高,價錢分三款,當然可以揀嘅食材有關啦,最平200頭就有交易,我哋揀咗最貴嘅三百幾蚊,因為貪佢多好多嘢揀。難首先係雞煲、黑椒豬手同火焰牛尾煲任食,我哋先試雞煲然後再試埋個火焰牛尾。雞煲我哋揀咗小辣,都幾惹味,佢唔會比好大煲我哋,寧願唔夠再加,費事我哋食雞煲已經食到飽,食唔到其他嘢。火焰牛尾煲都真係喺你面前點火,侍應仲好細心先問吓我哋有冇人對酒精敏感,費事食咗唔舒服啦,呢個都唔錯。最後我哋冇事豬手,因為再咁樣落去真係打唔到邊爐。雖然佢有幾款免費湯底可以揀,不過我哋最後揀咗呢個滋補鷓鴣鍋,加$68,質素唔錯,個湯嘅味道都幾香濃,估唔到任食場都有呢啲質素。基本上d火鍋配料都好新鮮,當中質素特別高嘅係鱔片,真係好新鮮,而且唔會限住叫幾多碟就鎖機唔比你叫。另外佢嘅幾款牛肉都新鮮,唔會雪到黑黑地又或者大量肥膏少量肉。