2022-11-06 458 views
之前喺社交平台一直都有人話呢一間嘅發包,非常之唔錯,今日終於有機會試到店舖位置係新虛附近,淨係做外賣,永遠都會有客人喺出邊等緊,我買嘅時候就見到有兩位警員一共買咗10個以上嘅香茅豬扒發包👍雖然我係第一次幫襯,但係睇得出佢已經加咗價喺網上搜尋之前可以做到$30樓下而家接近要$40 不過以佢嘅受歡迎程度,我覺得呢個價錢都尚算合理呢個法包我叫佢切開一半,睇得出非常之足料,而且入邊蔬菜(應該有微微醃製),同埋好似吞拿魚蓉嘅肝醬,味道配合得非常之唔錯👍 我再食嘅時候已經係隔咗六個鐘夜晚,用微波爐叮熱,法包依然非常之脆口,而且入邊嘅豬肉非常之入味,值得推介!

不過以佢嘅受歡迎程度,我覺得呢個價錢都尚算合理
香茅豬扒法包

2022-11-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch