2019-08-27 68 views
今日同朋友仔去傾傾計 食下野 左搵右搵下搵到間bar 但好驚訝既係佢有好多食物選擇 本身我地係想飲下野坐下 點知大家加班原因都未食野 最後上到去係食野做左主角😂😂因為 佢個餐 好抵食 真係好抵食 $98就有小食+主菜 都幾多選擇 不過女生又要食又怕肥 最後係點左1個餐同2個小食香脆墨西哥脆片栗米片味濃 脆卜卜 不過有小小奇怪上面有d辣粉 好似唔係咁夾😆不過睇返個佢醬 3款醬料 第1~牛油果醬 調得幾好味 食得出係有幾款料調出黎 幾開胃 第2~甜酸汁?這個我太不喜歡⋯第3~芝士醬 這個得呀 芝士味好濃 同埋讚既係醬份量都多 食極都重有架炸粗直薯條🍟熱辣辣咁出黎 辣口架正!薯條唔會唔好食啦 再加上鹽去調味 最邪惡之選❤️香煎鵝肝多士配無花果醬好驚訝酒吧竟然有鵝肝多士食 重點$98 再重點 有6件!性價比極高 鵝肝入口即溶 絕對唔比酒店差 超值的一個小食卡邦尼意粉這個有小小失色 因為個人認為煙肉份量備少 令到粉粉淡左小小 有進步既空間下😂😂最後慢慢地飲下啤酒 🍻食下蝦餅 坐左個幾鐘先走👍🏻👍🏻
今日同朋友仔去傾傾計 食下野
香脆墨西哥脆片