2021-09-15 1180 views
今日放假,好耐冇見閨密,於是就琴日約定閨蜜食早餐,見一見面嚟到閨密住處都會駅附近,佢就帶我嚟到呢間Grove Cafe(明愛專上學院),今日學生門返晒學,唔使排長龍,一入去就可以坐低啦有室內環境也有室外環境,環境清幽恬靜,舒舒服服咁坐低食早餐,唔使趕急,好寫意!睇吓餐牌,一個餐蛋麵連熱飲,都係$26,而家去邊搵,有時候,做學生都好幸福我當然唔叫餐蛋麵,點夠我食呢?我叫左個英式早餐,大大碟,有煙肉、腸、煎雙蛋、茄汁豆、車厘茄、多士,配熱鮮奶咖啡,好滿足的一份早餐,而且價錢只係$33以這價錢,配這不錯的味道,CP值真係超高閨密就無我咁大食,佢叫左火腿芝士牛角包配熱奶茶$25,牛角包香酥,芝士就溶溶地,啖啖都係滿足環境清靜,食物價錢優惠,食物質素唔錯,又可以同閨密聚一聚,呢2小時,真係過得好開心好寫意!
今日放假,好耐冇見閨密,於是就琴日約定閨蜜食早餐,見一見面

有室內環境

我當然唔叫餐蛋麵,點夠我食呢?

以這價錢,配這不錯的味道,CP值真係超高

2021-07-10
$30 (Breakfast)
  • 英式早餐
  • 火腿芝士牛角包