2023-09-05 52 views
我同朋友一向都喜愛POKE BOWL, 今日就約左個朋友一齊去TST試一間人氣POKE 店. 叫左兩BOWL + 一個小食, D野食上枱時真係估唔到個份量係會咁多. 1) 吖嘻先生 - 再外加三文魚 同溫泉蛋 , 想一次試埋個三文魚. 枝豆好味加埋菇菇,仲有好新鮮嘅吞拿魚粒同三文魚,我選擇左壽司飯和沙律菜底,最重要係個山葵乳酪醬汁令到成個飯更加fresh , 更開胃。2) 火辣辣雞胸 - 再外加三文魚 慢煮雞胸配新鮮蕃茄、豆腐和雞蛋絲, 再加埋個青檸辣醬 真係完美結合. 冷榨菠蘿汁 - 好FRESH 唔會太甜。 牛油果奶昔 - signature drink 點都要試下 . 本身怕會好飽. 點知一飲,讚不絕口 , 好fresh 一D都唔漏.一定會再番食. !

2) 火辣辣雞胸 - 再外加三文魚

冷榨菠蘿汁 - 好FRESH 唔會太甜。

一定會再番食. !