2018-09-11 2520 views
星期六同家人晚飯,揀KOKOMI貪佢地方夠闊落舒服,啱曬一家人飯聚傾計。必點鐵板燒套餐,抵食夾大件。跟餐有麵豉湯同炒飯各一碗,湯夠熱夠濃,炒飯就一般唔夠惹味。鐵板燒份量足,燒得夠香同時juicy,配以柚子汁椰菜絲沙律,中和油膩感,正!加埋個沖繩涼瓜炒豚肉,裡面有蛋同豆腐,又健康又好味,年長屋企人都覺得好啱口味。最後竟然係甜品令餐飯扣分,椰子布甸同上次嚟食啖啖椰肉好大分別。今次椰肉得好少,幾乎羮羮都只得布甸,非常之漏,口感亦變得唔豐富,非常失望。但總括黎講,食物水準不俗,環境衛生舒適,仍然會有下次。
羊排  .  銀鱈魚
豬排  .  三文魚
沖繩涼瓜炒豚肉
沖繩冷凍椰子布甸  .  菠蘿雪糕
2018-08-25
$200 (Dinner)
羊排  .  銀鱈魚
豬排  .  三文魚