2020-03-10 2248 views
網上見到尼間燒肉店唔算貴於是就走咗去試下佢個午餐入到去 環境都算唔錯 乾淨企理點餐方面係用平板電腦自己點午餐定食方面有幾set 分別係燒肉定食餐 飯麪定食餐 1個餐52蚊,加埋一都只係57蚊燒肉嚟講真係唔算貴定食套餐包前菜 湯 燒肉 白飯同飲品,甜品值得一提既係佢有無限豆腐花任食豆腐花有凍又熱,食落去幾滑 味道都唔錯前菜方面我揀咗秋刀魚 呢個有少少失望食落味道太咸, 反而朋友點咗嗰個鴨肉幾好味至於燒肉方面我揀咗雞扒 朋友揀咗韓式烤豬肉雞扒相當美味, 肉質嫩滑; 韓式烤豬肉就有少少微辣 口感都唔錯👍 甜品 跟套餐係包一款(有啫喱奶凍焦糖燉蛋 芒果布甸), 除咗呢款之外,出面亦有豆腐花可以自己任裝, 我係食奶凍, 覺得麻麻地,質感有少少怪, 但都算勉強可以接受既, 而豆腐花真係幾高質,熱既更加香口整體而言, 食物唔錯,而且幾抵食, 性價比高值得一試👍
網上見到尼間燒肉店唔算貴
於是就走咗去試下佢個午餐
入到去 環境都算唔錯 乾淨企理
點餐方面係用平板電腦自己點
午餐定食方面有幾set
分別係燒肉定食餐 飯麪定食餐
1個餐52蚊,加埋一都只係57蚊
燒肉嚟講真係唔算貴
定食套餐包前菜 湯 燒肉 白飯同飲品,甜品
值得一提既係佢有無限豆腐花任食

豆腐花有凍又熱,食落去幾滑 味道都唔錯

前菜方面我揀咗秋刀魚 呢個有少少失望
食落味道太咸, 反而朋友點咗嗰個鴨肉幾好味

至於燒肉方面我揀咗雞扒 朋友揀咗韓式烤豬肉

整體而言, 食物唔錯,而且幾抵食, 性價比高值得一試👍