2022-10-27 127 views
行完大帽山之後肚餓, 最近嘅梗係荃灣搵嘢食, 之前已經好想試, 今日終於有機會, 泊車在如心廣場第二期停車場, 搭𨋢上二樓之後好容易便找到餐廳, 沿途很多餐廳沒什麼客人, 除了一間素食自助餐全院滿座, 去到ikg后, 見餐廳坐了一半客人, 帶位及 waitress 招呼不錯, 唯獨是加茶比較慢, 廚師也不是很忙, 點了 IKG壽司及鰻魚飯, 價錢在荃灣來說算中上。鰻魚飯最喜歡飯夠熱, 很窩心還另外再附上蛋絲紫菜芝麻, 鰻魚飯不會太甜太少豉油, 味到份量全部剛剛好,perfect!點餐時擔心魚生不夠新鮮, 食完之後覺得廚師認真製作,魚生新鮮,海胆鮮甜, 飯量對我來說剛剛好, 屬於少飯。同樣質素在中環及尖沙咀食通常埋單起碼要$1200 以上。Nina club 有九折 (不過我冇) 整體評語是讚!
同樣質素在中環及尖沙咀食通常埋單起碼要$1200 以上。
Nina club 有九折 (不過我冇)

整體評語是讚!
2022-10-27