2021-05-30 510 views
食放題梗係要食貴價野先值回票價,呢度淨食刺身都抵呀。三文魚、吞拿魚都幾鮮味,厚薄適中,另外甜蝦都幾大隻,又鮮甜,赤貝、北寄貝亦唔錯,賣相靚仔。推介帶子同油甘魚,兩者都好鮮甜,唔點醬料都好正,如果帶子厚身d就無得彈喇。壽司嘅賣相同味道都唔錯。三文魚腩壽司入口即溶,食不停口。海膽味香濃可口,沒有腥味,我地encore 左多次。壽司紫菜很脆口,整體軍艦口感豐富、有層次。亦欣賞每件壽司細細件,不會食到太飽,又可以試多些不同的口味。熟食中比目魚亦係必食嘅,魚皮燒得香脆 ,肉質超滑,配上沙律醬,好味道!其實呢度食選擇多,食物質素高,我地淨係掛住食,好多都無影相。朋友已經約緊下次放假要番黎encore。