2020-07-06 561 views
好耐冇黎食過下午茶自助餐,見到而家疫情有好轉,所以特登book咗星期六去柏景餐廳食悠然下午茶,當打電話去訂枱嘅時候,職員通知我哋悠然下午茶係一個tea set,而唔係自助餐。原來佢哋冇做Tea buffet好耐啦。反正未試過,又想試吓,所以就book咗3點15分兩位high tea.. openrice 訂座仲有八折優惠添,真係好抵。星期六日收費係$298兩位用,嘢食都會比星期一至五多,有6款鹹點7款甜品,但價錢亦貴左30蚊。當日去到,見到職員拎住一塊雲石版,上面放滿晒食物,仲有個彩虹棉花糖蛋糕,真係好靚。整體來講食物同環境都唔錯,但真係好希望佢哋可以開返自助餐。

$150 (Tea)
Dining Offer
Coupon