2023-08-06 29 views
餐廳以Hermosa Beach命名,門口放左一塊滑浪板作擺設。入面既藍色瓷磚同壁畫都可以呼應到滑浪主題,令人有一種徬如置身沙灘度假既感覺🏄‍♂️對我嚟講咖啡店最緊要坐得舒服,Cafe Hermosa既座位唔會排到好密,整體空間開揚明亮😍- Smoked Salmon Salad整體份量正常,但煙三文魚有五大片幾有驚喜,沙律菜蕃茄都好新鮮,配上黑醋令人更開胃。- Avocado Cheese Panini 賣相係一個心形❤️ ,Panini烤到幾脆身,入面材料只有蕃茄、牛油果同芝士。雖然外表好似好薄,但食落幾飽肚。- Cold BrewCold brew透過冷萃方式可以降低咖啡既酸澀,口感滑順,咖啡豆味道幾突出👍🏻- Matcha Latte抹茶味夠香濃,甜度適中。整體而言,輕食唔錯夠大份,環境令人心礦神怡,懶洋洋咁過週末😍

Smoked  Salmon  Salad

- Smoked Salmon Salad

Avocado  Cheese  Panini

- Avocado Cheese Panini

Cold  Brew

- Cold Brew

Matcha  Latte
- Matcha Latte
抹茶味夠香濃,甜度適中。

2023-07-23
$110 (Lunch)
Smoked  Salmon  Salad
Avocado  Cheese  Panini
Cold  Brew
Matcha  Latte