2024-02-10
新年要對自己好啲,同屋企人去食餐好!順便提早慶祝情人節,拍下拖❤️想傾下計,又坐得舒服,當然食物質素佳,先配得上大帝要求。咁好彩又俾佢搵到間隱藏於尖沙咀的高質日本料理!真心值得推介,服務細心,大滿足。餐廳21周年,推廣多優惠,叫多少少都唔肉赤。我哋叫多款刺身,串燒,炸物及天婦羅等,好好對自己,為未來努力💪🏻🌟#刺身:#日本室中蠔 #白子拼鮟鱇魚肝 #吞拿魚拼盤吞拿魚超級好食,油脂味均勻,入口鮮甜,好食到停唔到口,encore!生蠔唔算大隻,但十分鮮味,屋企人盛讚。鮟鱇魚肝好香滑,不錯。🌟#白飯魚乾+#汁煮白梅貝開胃小食,香酥惹味,脆薄可口。🌟#朝鮮八爪魚微甜辣,清甜微淡,好鮮,好好食!🌟#燒馬友魚一夜干必試!好耐無食過咁高質的烤魚,香酥無骨,食得出魚肉非常新鮮,火控佳,用心之作。🌟#串燒:雞軟骨,牛舌芯,白鱔,豚肉荔枝,甜薯多款串燒選擇,我哋都揀咗幾款,白鱔肉質香滑,油脂充分,好👌🏻。牛舌芯,軟腍肉味重,正。屋企人話豚肉荔枝絕配,清甜荔枝中和豚肉的油膩,十分創意配搭。🌟#天婦羅: 鮮菌、番薯、南瓜、茄子金黃香脆,份量十足,炸粉薄,食得出係日本食材,好新鮮,好食🤤🌟#蟹膏蟹肉炒飯飯粒炒到粒
🌟#刺身:#日本室中蠔 #白子拼鮟鱇魚肝 #吞拿魚拼盤
🌟#白飯魚乾+#汁煮白梅貝
開胃小食,香酥惹味,脆薄可口。
🌟#朝鮮八爪魚
微甜辣,清甜微淡,好鮮,好好食!
🌟#燒馬友魚一夜干
🌟#串燒:雞軟骨,牛舌芯,白鱔,豚肉荔枝,甜薯
🌟#天婦羅: 鮮菌、番薯、南瓜、茄子
🌟#蟹膏蟹肉炒飯
飯粒炒到粒粒通透乾身,夾雜鑊氣和油香,底部還有焦香和蛋香,非常惹味。炒飯上鋪滿蟹肉及蟹膏,撈埋一齊食,十分好味。
今晚真係食得好滿足,除咗食物質素水準高,最值得令人欣賞的係服務,值得encore的小店。