2018-08-27 93 views
旺角真係一個拍拖嘅好地方,街頭小食好豐富,想食正餐都頗多選擇,譬如呢一間樓上咖啡舖,環境幾舒適,坐得都算闊落,被網紅三眼仔抹茶鮮奶吸引到此,卻發覺d餸又好食又得食。menu封面係咪好吸引人?!噔噔噔噔,網紅登場,三眼仔熱鮮奶抹茶($42),瞪住三隻眼,抹茶🍵味道非常濃郁。我就偏愛玫瑰之吻玫瑰鮮奶($26)多d,比較精緻,淡淡玫瑰香。小食份量都幾多,蜜糖幾翼,個人鍾意單骨雞翼,比較入味,又方便食~黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉,$108呢個價錢已經有一隻虎蝦和三隻帶子,虎蝦很新鮮,亦帶子都煎🉐️剛剛好,值得一讚係,意粉十分彈牙!水耕菜鮮果沙律,$78望到已經覺得好新鮮,都係好大一盤,沙律醬便小,非常健康~德國腸拼野菌雜菇少少辣,份量足兩個人食到飽,都係400來,下次可以叫多些朋友一起share~

menu封面係咪好吸引人?!

黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉,$108

水耕菜鮮果沙律,$78
望到已經覺得好新鮮,都係好大一盤,沙律醬便小,非常健康~

德國腸拼野菌雜菇
少少辣,份量足