2017-09-05
呢度幾有情調 可以靜靜地享受晚餐因為假期客人比較多 所以我哋就坐左吧枱位但其實望住街境 飲下野我覺得幾舒服呢個係分別一人晚餐同二人晚餐 我自己就覺得二人晚餐幾抵食嘅 但因為來之前有食過野 所以就決定散叫了前菜我哋叫咗沙律-科布烤雞沙律$48 其實幾大碟 好抵食 有蛋有烤雞有菜烤雞比較唔熱氣得來好香黑松露野菌燴飯$72有係高性價比既選擇 以燴飯來講佢屬於中等口感 唔會偏硬都唔會偏軟~野菌味幾出好爽口 黑松露就錦上添花 更加香M2 招牌豬肋骨配薯角$168(全份)通常啲餐廳嘅全份係等於佢哋嘅半份😱所以叫大左係食唔哂既 個燒汁好香 肉嘅份量都好多 薯角都外脆內軟 不過就有少少難切係呢個環境自然想飲番杯酒 我叫做嘅事蜜桃蘋果酒 兩樣都係我鍾意嘅嘢估唔到可以mix and match 仲有蜜桃食 不過略甜左少少餐單上面有好多cocktail 都幾岩女仔飲佢嘅咖啡都用酒杯裝住 chill呢個價錢同呢個情調 性價比確實高
因為假期客人比較多 所以我哋就坐左吧枱位
但其實望住街境 飲下野我覺得幾舒服
前菜我哋叫咗沙律-科布烤雞沙律$48
其實幾大碟 好抵食 有蛋有烤雞有菜
烤雞比較唔熱氣得來好香
黑松露野菌燴飯$72
M2 招牌豬肋骨配薯角$168(全份)
通常啲餐廳嘅全份係等於佢哋嘅半份😱
餐單上面有好多cocktail 都幾岩女仔飲