2021-04-22
住附近咁耐第一次食呢間glasshouse,今日時間尚早,六點鐘唔使等位🥳就一於同老公試下啦😝地方都幾大,裝修感覺好relax,檯與檯之間非常闊落出面落地大玻璃窗望到yoho出面好靚嘅花景,即刻開心曬🥰🥰有二人餐四人餐,而且食物種類選擇做好多.好豐富添Appetizer 香炸蜜糖單骨雞翼香香脆脆幾juicy,配上蜜糖,惹味😛吞拿魚法式尼斯沙律好大碟蔬菜種類的好多.新鮮開胃😋😋Mango smoothies & Blue sun set打卡一流真係好飲又呃like😜😜🥰最愛龍蝦湯,加15蚊升級好大碗濃郁嘅龍蝦香,仲有好多粒龍蝦🤩🤩賣相仲好鬼靚,creamy 飲完都飽咗一半哈哈😄雜菌黑松露芝士薄餅上枱嚇親我哋,超級size.真係大胃王都夠曬飽黑松露非常多好香濃,加上芝士,非常match ,批邊非常脆口好似食緊pizza薯片咁.十分推介👍👍美國頂級西冷扒配備製京酱算是一個fusion菜式,鐵板上仲係粉紅色剛剛好.🤤🤤醬汁自己隨意淋上.京式口味.有驚喜甜品是另一個驚喜Dairly dessert & Soft cookie超有質素,軟曲奇外表皮脆卜卜,配搭雪榚.雙重口感😬😬Daily dess
地方都幾大,裝修感覺好relax,檯與檯之間非常闊落
出面落地大玻璃窗望到yoho出面好靚嘅花景,即刻開心曬🥰🥰
有二人餐四人餐,而且食物種類選擇做好多.好豐富添
Appetizer
香炸蜜糖單骨雞翼
香香脆脆幾juicy,配上蜜糖,惹味😛
吞拿魚法式尼斯沙律
好大碟蔬菜種類的好多.新鮮開胃😋😋
最愛龍蝦湯,加15蚊升級
好大碗濃郁嘅龍蝦香,仲有好多粒龍蝦🤩🤩
賣相仲好鬼靚,creamy 飲完都飽咗一半哈哈😄
雜菌黑松露芝士薄餅
上枱嚇親我哋,超級size.真係大胃王都夠曬飽
美國頂級西冷扒配備製京酱
甜品是另一個驚喜
Dairly dessert & Soft cookie
超有質素,軟曲奇外表皮脆卜卜,配搭雪榚.雙重口感😬😬
Daily dessert 亦是重本製作.賣相好精美.口感扎實得來好香👍
份量超級多,三人都夠食😜😜最緊要樣樣都好味🤭